Omogući pristupačnost
Hrvatski English Deutsch Italiano

NATJEČAJ ZA NAJLJEPŠE UREĐENU OKUĆNICU NA PODRUČJU VELE LUKE

17.05.2022

Turistička zajednica Općine Vela Luka organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu, balkon odnosno cvjetni kutak na području Općine Vela Luka.
Sa željom promicanja ljepota Veloluškog kraja, ali i kao poticaj vrijednim stanovnicima koji godinama s ljubavlju pristupaju uređenju svojih okućnica i vrtova, Turistička zajednica općine Vela Luka u suradnji s Općinom Vela Luka u okviru akcije „Volim Hrvatsku” ove godine raspisuje natječaj za najljepšu okućnicu, balkon ili cvijetni kutak Vele Luke

U navedenoj akciji ocjenjivati će se uređenost okućnica prema slijedećim kriterijima:
Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je:
• Cvijetnost i krajobrazno uređeje (izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata našeg podneblja te skladan međusobni odnos )
• Orginalnost i utjecaj na izgled destinacije/ulice.
Opći vizualni dojam (ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud I kreativnost)

Za prijavu je potrebno napisati ime i prezime vlsnika nekretnine čija se okućnica prijavljuje, adresa objekta i kontakt te max 5 fotografija što bolje rezolucije.
Prijave se zaprimanju do 30. lipnja. 2022. godine u uredu Turističke zajednice, a fotografije sa gore navedenim podacima šalju se na: visitvelaluka@gmail.com.
Kontaktirati nas možete i na telefon: +385 20 813 619
Prijaviti se mogu svi stanovnici Općine Vela Luka ili vlasnici nekretnine koja se ocjenjuje, a također prijaviti možete i drugu osobu, susjeda, prijatelja ili poznanika čija je okućnica je vrijedna prijave.

Za provođenje ovog natječaja formirat će se Stručno povjerenstvo koje će obići prijavljene objekte te ih ocijeniti i fotografirati, a na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade kako slijedi:
• za prvo mjesto 3000,00 kuna
• za drugo mjesto 1500,00 kuna
• za treće mjesto 500,00 kuna


Sretno svima!