Omogući pristupačnost
7°C weather in Vela Luka, croatia

U susret zdravlju

10/11/22

U sklopu Međunarodnog tjedna promicanja tjelesne aktivnosti pozivamo Vas na izlet „U susret zdravlju” u organizaciji našeg planinarskog društva HPD Mareta Vela Luka.
Cilj je ove manifestacije je promovirati pješačenje kao najjednostavniji i najjeftiniji oblik fizičke aktivnosti koji vodi poboljšanju i očuvanju zdravlja, a namijenjen je osobama svih životnih dobi.
Ovakvim akcijama također potičemo i ekološku svijest o potrebi očuvanja prirode, ali i potrebi suživota s prirodom te poštivanja njenih zakonitosti.
U listopadu se također obilježava i Dan mentalnog zdravlja, a upravo je pješačenje tj. boravak u prirodi, najbolji prirodni lijek za prevenciju mentalnih bolesti.
Stoga ove nedjelje (9.10.), na jedno jutro odložimo mobitele, a povežimo se s prirodom, povedimo djecu, prijatelje, supružnike, susjede, goste, ljubimce; pokrenimo se, družimo se i krenimo zajedno u susret zdravlju!
OKUPLJANJE, prebrojavanje podjela u sporiju i bržu grupu:
9:30 Velika dvorana (Močni laz)
Polazak u 10:00
Naravno pozivamo i naše drage bicikliste da i oni odrade neki svoj bike-đir i pridruže nam se na ručku!
Svi ste dobrodošli!
Napomena ili Važno!
Kako je ranije napomenuto da smo ekološki osviješteni i promičemo očuvanje ne samo fizičkog i mentalnog zdravlja već i očuvanja prirode i njenih resursa, za ručak je potrebno ponijeti svoje zdjele i pribor, kako ne bi koristili jednokratni